gula Stairs

TEAMET BAKOM TECHPOSITION

2_for_website.jpg

JENNIE SINCLAIR

VD, grundare och PR-konsult

Jennie Sinclair har över 20 år erfarenhet av positionerings- samt digitaliseringsarbete för några av världens största varumärken inom IT- och tech, såsom Samsung, Logitech och IBM. Jennie har tidigare bland annat varit VD för kommunikationsbyrån AxiCom Nordics, suttit i ledningen för Text 100 Sverige samt varit verksam inom Schibstedts growth, där hon bland annat ansvarade för hitta.ses marknadsföring i rollen som Marknadsdirektör. Senast arbetade Jennie som seniorkonsult på Mindmakers PR där hon ledde arbetet för flera av byråns större kunder. Jennie är utbildad civilekonom, med huvudinriktning finans och marknadskommunikation, på International University of Monaco.

Skärmavbild 2020-09-21 kl. 15.30.56.png

JOHN MELLKVIST

Seniorkonsult och framtidsstrateg

John Mellkvist har lång och bred erfarenhet av kommunikation – både från flera av Sveriges ledande kommunikations- och varumärkesbyråer, som entreprenör samt från kundsidan som kommunikations- och marknadschef. I sin roll som PR-konsult och framtidsanalytiker hjälper John både individer och organisationer att hitta och kommunicera sin roll i framtidens samhälls- och näringsliv. John ingår i Berghs School of Communications advisory board och 2018 handplockades han av regeringen till Delegationen för senior arbetskraft. John har även fått stor uppmärksamhet för sitt arbete med åldersfrågor. 2019 utsågs han av tidningen Resumé till Årets Superkommunikatör i kategorin kommunikation och var även finalist i Årets Opinionsbildare (kommunikationskonsult) samt nominerad till Cision PR Influencer Award.

Danderydsgatan-213_edited.jpg

ASHKAN ARDALAN

PR-konsult

Ashkan Ardalan är utbildad i statsvetenskap med inr. säkerhetspolitik från Försvarshögskolan. Han har även två masterutbildningar, i statsvetenskap respektive strategisk kommunikation.


Ashkan har flera års erfarenhet inom försäljning och kundservice, senast från American Express.

fullsizeoutput_6b7f_edited_edited_edited_edited.jpg

MICHAEL SUNDBLOM

PR-konsult

Michael Sundblom har en examen i strategisk kommunikation vid Lunds universitet och har även studerat statsvetenskap. Han har lång erfarenhet som skribent och har bland  annat skrivit för Ölandsjournalen.

Michaels intresse för tech har utöver arbete på Apple även manifesterat sig genom mångårigt arbete inom radio och musik. 

RebeccaBatsoulis.png

REBECCA BATSOULIS

PR-konsult

Rebecca Batsoulis erhåller en kandidatexamen i Reklam & PR vid Stockholms Universitet. Som kulturintresserad har hon även studerat konstvetenskap och arkitektur. Rebecca har även spenderat delar av sin utbildning utomlands vid Amsterdams Universitet.

Rebecca har flerårig erfarenhet inom detaljhandel och kundservice med ansvarsroller. Däribland som ställföreträdande butikschef och säljare för Dior och Kiko Milano.

RebeckaNorman.png

REBECKA NORMAN

Trainee

Rebecka Norman erhåller en kandidatexamen i Medie- & Kommunikationsvetenskap vid Stockholms Universitet. Tidigare har Rebecka bland annat studerat upphovsrättsjuridik och musik vid The New School for Jazz and Contemporary Music.

Rebecka har flerårig erfarenhet inom detaljhandel och projektledning. 

”When I asked people what they wanted, they said faster horses.”

- Henry Ford