moderna struktur

OM OSS

Uppdragsgivaren framför kameran, konsulten bakom.

Vårt mål är alltid att vara en långsiktig partner till våra kunder. Därför väljer vi att skräddarsy lösningar genom ett nätverk av fristående konsulter som alla är noggrant utvalda för att kunna leverera utifrån behov. När du arbetar med Techposition kan du alltid vänta dig kommunikationslösningar som är kanaloberoende, skalbara och av högsta kvalitet.


Vi tror inte att kommunikation i sig är ett självändamål. Detta är något som reflekteras i både vår rådgivning och våra leveranser, som alltid ska vara kopplade till tydliga målsättningar och konkret affärsnytta.

Våra konsulter kan mycket inom många olika områden, men två drag som finns hos alla våra konsulter är nyfikenhet och leveransförmåga.

VILKA VI ÄR

Specialiserade.
Kunskapstörstande.
Resultatorienterade.

HUR VI ARBETAR

Flexibelt

Kanaloberoende
Långsiktigt 

Golden Marble

Kommunikation som maximerar affären

Techposition är en strategisk kommunikationsbyrå. Vi erbjuder våra uppdragsgivare strategiskt positioneringsarbete, kreativa handlingsplaner och direkt implementering för genomslag i målgrupperna. Vi riktar oss främst till startups, medelstora och större företag inom Tech och IT-branschen, samt till företag som kan dra nytta av vår passion och kunskap inom Tech för att snabbare ta en digital position. Men tar även uppdrag inom andra sektorer, inte sällan där man befinner sig på en digitaliseringresa. Vår affärsmodell erbjuder våra kunder ett kontakt- och kunskapsnätverk där helheten ger mer än uppdraget i sig. 

Techposition har sitt kontor i Stockholm men vi är verksamma med uppdragsgivare över hela landet.

“If you are not embarrassed by the first version of your product, you’ve launched too late.”

Reid Hoffman