strips Psychic

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Techposition letar alltid efter unik kompetens som kan förstärka vårt team och vårt erbjudande.

Många gånger vet vi exakt vilka vi letar efter, men i vissa fall vet vi inte vad vi missar. Är inte tjänsten du letar efter listad nedan? Uppfinn en egen tjänst, beskriv varför du skulle passa in och vad du kan göra för vårt erbjudande. Paketera det snyggt och skicka en ansökan till hello@techposition.se

PROJEKTLEDARE

Ledig tjänst - intervjuer sker löpande

Techposition söker dig som älskar att hålla koll på både projekt och verksamhet. Du är en erfaren projektledare och hanterar samtidigt hela PR-verktygslådan.


Du inger förtroende, är drivande och inspirerar såväl kollegor som uppdragsgivare. Du är noggrann som person och har dokumenterad erfarenhet av projektledning. Vidare är du både nyfiken, modig och målmedveten - egenskaper som alla våra konsulter delar.

Vi värdesätter all form av specialistkompetens som kan skapa unikt mervärde för våra uppdragsgivare.

Då Techposition är en nystartad kommunikationsbyrå med stort fokus på den nya ekonomin ser vi gärna att du har ett starkt intresse för digitalisering och möjligheterna med ny teknik. 

PRAKTIKANT VT 2021

Ledig tjänst - intervjuer sker löpande

Är du vår nästa stjärnpraktikant? Techposition är en strategisk kommunikationsbyrå inriktad främst mot företag som är verksamma inom Tech & IT-branschen.


Vi söker dig vars kommunikationsutbildning närmar sig sitt slut och yrkesliv närmar sig en strålande start. Vi vill ha dig som är driven, analytisk och ser gärna att du är specialiserad inom något särskilt område. Copywriting, SEO, Adobe-suite eller så är du kanske bara en strålande säljare? Du har sedan tidigare minst ett intresse för antingen IT, Tech eller entreprenörskap.


Praktikperioden är 3-4 månader, ort Stockholm. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där du får testa dina färdigheter skarpt. Du kommer handledas av våra seniora konsulter och genomgå vårt performance- och internshipprogram med målsättningen att kunna bli juniorkonsult på Techposition efter avslutad praktik.

Är du den vi letar efter? Sök tjänsten och övertyga oss att du är vår nästa stjärnpraktikant. Skicka in personligt brev, CV och eventuella arbetsprov till hello@techposition.se

”People don’t know what they want until you show them.”

- Steve Jobs